Antivirus – Een meeslepend groepsuitje

Ontrafel samen met je teamgenoten het originele verhaal van een gevaarlijk virus wat op het punt van uitbreken staat. Lossen jullie het verhaal op door alle opdrachten goed uit te voeren?

Antivirus Logo

Door het correct uitvoeren van opdrachten, gerelateerd aan de verhaallijn, ontrafelt zich per opdracht een avontuur voor jou en je team! Niets is wat het lijkt en hoe verder jullie komen in het spel zal het het verhaal beetje bij beetje duidelijk worden.  Je bent met je team uitgekozen om deze aanval een halt toe te roepen. De plicht roept!

Bij boeking download je alle spelmaterialen rechtstreeks van onze website. Tevens krijg je toegang tot onze interactieve game app die nodig is voor de game. Schiet op, de wereld moet gered worden!

Trailer ‘Antivirus’ citygame

Te spelen in elke stad in Nederland en België!

Wat regelen wij en wat regelen jullie?

Kies een leuke stad uit waar je het spel wil spelen. De binnenstad is vaak het leukste. Deze citygame heeft geen exacte startlocatie. Je mag op een willekeurige plek starten, verzamel bijvoorbeeld bij een leuke horecalocatie om vandaaruit het spel op te starten. Maak daar teams van ca 6 personen per team en vanaf daar gaan de teams ieder hun eigen weg aan de hand van de opdrachten.

Jullie stellen zelf de teams samen en zorgen er voor dat elk team minimaal een opgeladen smartphone in bezit heeft. Het is ook leuk om voor het winnende team een prijsje te regelen!

Zodra je boeking definitief is ontvang je een eigen link voor het spel en een wachtwoord.  Met deze link krijg je toegang tot  de game, en de eenvoudige instructies !  Onze GameAPP kan op de deelnemende telefoons binnen een minuut gedownload worden waarna je direct van start kunt gaan. Eenvoudiger kan niet, welk team wint deze strijd ?

Wil je toch graag een spelleider die het hele uitje bij jullie is, laat het ons weten, dan regelen we dit voor jullie tegen een kleine meerprijs.

Met deze knop kun je je citygame bestellen. Betalen doe je achteraf en wijzigingen aanbrengen kan altijd!
Heb je nog wat vragen vul dan het contactformulier in en je hoort snel van ons!
Bellen kan ook: 088 – 567 6444

Bij dit uitje:

Inbegrepen
   • 2 uur spelplezier waarin teams het tegen elkaar opnemen
   • Speluitleg en alle materialen zijn per digitale download beschikbaar.
   • Interactieve GameApp die scores en voortgang van het spel bij houd.
   • Bij dit spel wordt gebruik gemaakt van 1 smartphone per team die u zelf verzorgd.
Optioneel

Heeft u aanvullende wensen zoals bijvoorbeeld een 3 gangendiner of lunch dan bespreken wij die uiteraard graag met u.

Veelgestelde vragen
  • Dit spel kan op elke gewenste locatie worden gespeeld.U regelt zelf de ontvangstlocatie, bijvoorbeeld een leuke horecalocatie in de binnenstad en u bent klaar om het spel te beginnen.  Hierdoor kunnen we de prijs van het spel zeer laag houden!
  • U ontvangt van ons achteraf een factuur voor het spel. Wijzigingen in het aantal deelnemers kunt u tot 3 dagen van te voren aan ons doorgeven.
  • Hoelang duurt dit uitje ?
   Dit uitje duurt ca 2 uur waarbij je vooraf, tijdens of na afloop kunt dineren of borrelen bij een horecalocatie.
  • Heb ik een smartphone met internet nodig?
   Om het spel te kunnen spelen heeft ieder team minstens 1 één smartphone met daarop een 3G of 4G verbinding nodig.