Escape Room XL – Sensationele Escape Game voor grote groepen (20+)

squarelogoAl zoekend naar aanwijzingen, raadsels en mysteries moet je binnen 60 minuten proberen te ontsnappen uit de Escape Room. Lukt het je niet, dan zit je voor altijd opgesloten… Onze Escape Room is duister, onheilspellende muziek klinkt uit de muren, de teller loopt! Geniet met collega’s of vrienden van de ultieme Escape Room atmosfeer. Wij hebben speciaal voor dit spel een script laten schrijven door een Hollywood screenwriter, het verhaal is pakkend, de puzzels en raadsels uitdagend, lukt het jullie om te ontsnappen?

Escape XL is uitstekend te combineren met diner of lunch, vraag gerust naar de mogelijkheden!

De nieuwste rage op uitjes- gebied is nu bij ons te boeken! In navolging van onze eigen Escape Room waar wij groepen tot 8 personen ontvangen hebben we van dit unieke spektakel een XL variant gemaakt. Hierdoor is het nu mogelijk om onze Escape Room ervaring, het geheim van Adriel, te ontrafelen op meer dan 100 locaties in Nederland met groepen van 10 tot 200 personen!

Escape Room is de hype van dit moment.

adrielGa met elkaar de uitdaging aan en probeer binnen zestig minuten onze Escape Game te kraken. Werk samen en los de raadsels, puzzels en ontdek steeds meer clues in de ruimte.
Met elkaar vormen deze een uitdagend mysterie wat opgelost moet worden om Adriel’s kluis te kraken en daarmee jullie sleutel naar de vrijheid!

Wat staat je te wachten tijdens het Escape Room XL?

Onder deskundige begeleiding van onze medewerkers wordt uw groep in teams verdeeld.  Welk team heeft de minste tijd nodig om te ontsnappen en het raadsel op te lossen?  Op deze manier maak je er naast een race tegen de klok, ook een onderlinge wedstrijd van. Praat daarna gezellig na over de verschillende aanwijzingen en waar jouw team vastliep.

Escape Room XL is een avontuur wat je aangaat. Je weet niet precies wat je kunt verwachten, en dat maakt het extra spannend. Voel de druk van de klok die op de achtergrond mee tikt…audiovisuele effecten maken de sfeer helemaal compleet. Werk samen en vertrouw op je eigen kunnen en denkvermogen. Wanneer je rustig blijft en goed nadenkt, lukt het jou team vast om te ontsnappen en jullie vrijheid terug te winnen.

Bekijk hier wat je te wachten staat tijdens Escape Room:

Bij dit uitje:

Prijs

De prijs is gebaseerd op minimaal 20 deelnemers, minder deelnemers is gewoon mogelijk. Inclusief een welkomstdrankje, spelprogramma, en begeleiding.

Tot en met 50 personen: € 24,50 p.p. (Ex BTW)
Grotere groepen : Prijs op aanvraag

Inbegrepen
  • Escape Room XL is momenteel te spelen Breda. Hebt u zelf een ruimte op het oog dan kan dit ook, zelfs bij u op kantoor is mogelijk!
  • Uitgebreide uitleg en begeleiding van onze medewerkers
  • Audiovisuele ondersteuning ten behoeve van de echte Escape Room sfeer!
  • Alle benodigde materialen
  • 1,5 uur spelplezier en teambuilding (3,5 uur inc diner)
  • OPTIONEEL: 3 gangenmenu incl Escape Game v.a 50,- p.p.
Veelgestelde vragen

– Drankjes en factuur
U ontvangt van ons 1 factuur met daarop de kosten voor het uitje en genuttigde consumpties/het diner. Voor wat betreft de drankjes zijn er meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld drankuitkoop. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

– Hoelang duurt dit uitje
Escape XL duurt 1,5 uur.

Wat je van ons mag verwachten:

 • Binnen 1 werkdag een offerte

  Wij zorgen er voor dat je binnen 1 werkdag een offerte hebt ontvangen die je naar wens aan kunt passen.

 • Inclusief diner en drinks?

  Wil je een uitje combineren met een hapje en drankje? Wij werken samen met meer dan 100 horecalocaties in Nederland en Belgie. Wij regelen alles!

Ahold Nederland

“Het perfecte bedrijfsuitje of je bedrijf nu groot of klein is. De opdrachten waren werkelijk fantastisch en het spel zat goed in elkaar.
Ik kan ieder bedrijf aanraden om dit bedrijfuitje te boeken in combinatie met een zeer betaalbaar diner na afloop. Bedankt Linkevents! “

Ahold Nederland