helpdebaaslogoWelk team kiest ervoor hem uit de penarie te helpen? Het blijkt dat ‘de Mannen van Zen’ jullie baas hebben, ze eisen niet alleen losgeld maar dagen jullie team uit te bewijzen hoeveel jullie van de directeur houden! De deelnemers worden onderverdeeld in teams en kan het ware verhaal achter de ontvoering worden ontrafeld!

Op locatie ontvangt elk team een uitgebreide speluitleg en een contactpersoon ter begeleiding. In de teambox zitten alle documenten van waarde, laat deze niet aan de andere teams zien, immers, wanneer jouw team als eerste de directeur vindt kun je misschien wel loonsverhoging verwachten!

Met behulp van een opgeladen smartphone per team volg je met jouw team de spaarzame aanwijzingen en opdrachten van de ‘Mannen van Zen’ Langzaam maar zeker ontvouwt het verhaal zich en op de interactieve GameAPP zie je de voortgang van het spel en de punten van de andere teams!

Trailer Help! De baas is ontvoerd!

Te boeken in elke stad in Nederland, België en Duitsland.
(zet geluid aan)

Wat regelen wij en wat regelen jullie?

Jullie stellen zelf de teams samen en zorgen er voor dat elk team minimaal een opgeladen smartphone in bezit heeft. Het is ook leuk om voor het winnende team een prijsje te regelen!

Wij sturen jullie ruim van te voren een spellendoos met daarin de eenvoudige instructies, mochten er vragen zijn dan kan er altijd contact met ons worden opgenomen.

Onze GameAPP kan op de deelnemende telefoons binnen een minuut gedownload worden waarna je direct van start kunt gaan. Eenvoudiger kan niet, welk team wint deze strijd ?

Wil je toch graag een spelleider die het hele uitje bij jullie is, laat het ons weten, dan regelen we dit voor jullie!

17,50 p.p. (INCL BTW)

Met deze knop kun je je citygame bestellen. Betalen doe je achteraf en wijzigingen aanbrengen kan altijd!
Heb je nog wat vragen vul dan het contactformulier in en je hoort snel van ons!
Bellen kan ook: 088 – 567 6444

Bij dit uitje:

Inbegrepen
    • 1,5 uur spelplezier waarin teams het tegen elkaar opnemen
    • Speluitleg en alle materialen worden per post toegestuurd
    • Interactieve GameApp die scores en voortgang van het spel bijhoudt.
    • Bij dit spel wordt gebruik gemaakt van 1 smartphone per team die u zelf verzorgt.
Veelgestelde vragen
 • Dit spel kan op elke gewenste locatie worden gespeeld.U regelt zelf de ontvangslocatie, bijvoorbeeld een leuke horecalocatie in de binnenstad en u bent klaar om het spel te beginnen!
 • U ontvangt van ons achteraf een factuur voor het spel. Wijzigingen in het aantal deelnemers kunt u tot 3 dagen van te voren aan ons doorgeven.
 • Hoelang duurt dit uitje
  Dit uitje duurt ca 2 uur waarbij je vooraf, tijdens of na afloop kunt dineren of borrelen bij een horecalocatie.
 • Wat ontvang ik precies na boeking?
  Als je hebt geboekt ontvang je een spelpakket (past in de brievenbus) met daarin alle spelmaterialen voor alle teams. In de spellendoos vindt je alle info die nodig is om het spel te spelen.
 • Heb ik een smartphone met internet nodig?
  Om het spel te kunnen spelen heeft ieder team minstens 1 één smartphone met daarop een 3G of 4G verbinding nodig.