Heb jij voor jouw bedrijf dit jaar de belangrijke taak gekregen om de organisatie van het personeelsfeest of teambuilding op je te nemen?
Een leuke uitdagende opdracht, maar wel een lastige, want probeer maar eens iedereen tevreden te houden. Vooral als je bij een groot bedrijf werkt met veel verschillende afdelingen waar mensen werken met verschillende interesses, is dit lastig. Verschillende mensen houden van verschillende activiteiten, wat het moeilijk maakt om iets uit te zoeken. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en we zullen proberen daar waar we kunnen ondersteuning te bieden bij de organisatie. Met onze ruime ervaring, creatieve concepten en groot netwerk aan horecapartners gaan wij graag de uitdaging aan!

Vrijblijvend Advies

Behoefte aan een ervaren partner bij de organisatie van uw teambuilding bedrijfsfeest? Maak eens een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen , u zult verstelt staan van de mogelijkheden. Link Events heeft de ervaring en de creativiteit om uw bedrijfsfeest of personeelsfeest tot een daverende happening te maken. Van voorbereiding tot en met eindresultaat. Binnen elk budget en met de juiste regie tijdens het evenement!

Een dinerspel

Kies als activiteit voor het personeelsfeest bijvoorbeeld voor een spannend dinerspel. Eten vindt eigenlijk iedereen leuk, zeker met collega’s die je normaal alleen op de werkvloer spreekt, kan het heel verfrissend zijn om gezellig wat te eten en eens over andere dingen te praten dan werk, werk en nog eens werk. Het dinerspel maakt gezellig eten met je collega’s extra leuk. Deze zijn er in verschillende thema’s: van CSI tot Wie is de mol? En van Ik hou van Holland tot een spel waarbij de baas is ontvoerd en deze zo snel mogelijk teruggevonden moet worden. Tussen de gangen door wordt er steeds een stuk van het verhaal ontrafeld en aan het einde van de avond is het spel af en ben je er vast achter hoe het zit. Combineer een heerlijke maaltijd met een gezellig spel met je collega’s dat je uitdaagt en aanzet tot tactisch nadenken.

Een actief spel in de stad

Wil je toch liever iets actievers doen op het personeelsfeest? Veel van de spellen die geschikt zijn als dinerspel, kunnen in een iets aangepaste versie ook gespeeld worden als een spannend spel in de stad. Speur je sporen bij elkaar in het centrum van een mooie stad en kom uiteindelijk met je zo snel mogelijk tot de juiste oplossing. Het team dat als eerste weet hoe de vork in de steel zit wint van de rest.

Link Events helpt

Link Events helpt je met het organiseren van de activiteit. Geef bij ons duidelijk aan wat je wensen zijn, met hoeveel mensen je komt en wat ongeveer het budget is, en wij zorgen ervoor dat op de dag van het personeelsfeest de activiteit staat als een huis. Op deze manier hoef je je niet druk te maken met organiseren en plannen maar kun je zelf ook optimaal genieten van de dag samen met je collega’s.

Enkele voorbeelden

Goed Fout Party

type: personeelsfeest

Tijdens een bedrijfsfeest even terug in de tijd en feesten als in de 80’s en 90’s, zou dat niet heerlijk zijn? Kies voor de Boogie Nights en beleef een themafeest waarmee u echt weer even in die prachtige jaren zult wanen. De totale sfeer wordt uiterst precies nagebootst en de diverse wereldplaten uit die tijd maken het helemaal af. Geniet van Michael Jackson, van SNAP en natuurlijk onze trots 2Unlimited. De Boogie Nights brengen de jaren ’80 en ’90 even helemaal terug.

The Mad Piano Night

type: personeelsfeest

Een bedrijfsfeest of personeelsfeest met alleen persoonlijke favoriete muziek. Tijdens de Mad Piano Night is er even geen sprake van een DJ en is er ook geen live band aanwezig. Wel zijn er de razend enthousiaste pianospelers die werkelijk ieder nummer binnen enkele seconden uit hun piano weten te toveren. Wie weet er nog een nummer, wie heeft er een goed idee? Tijdens deze avond komen al jullie favoriete nummers voorbij en is er niets te gek!

Cases

Danone Nederland

‘Liefst 400 medewerkers gaan in het prachtige nieuwe onderkomen werken en aan ons werd gevraagd een voorstel te maken voor de verzorging en organisatie van de volledige dag, inclusief catering, teambuildingsactiviteiten en een prettige eerste kennismaking met de nieuwe werkomgeving.Onze creatieve mensen hebben tijdens een zonovergoten dag zorggedragen voor een uitmuntend evenement met lekker eten en drinken, entertainment en alle 400(!) medewerkers hebben kennis gemaakt met het nieuwe kantoor middels een rondleiding en de werkomgeving (o.a. Botanische tuinen, universiteit van Utrecht) leren kennen. Een hele geslaagde dag!’

Danone Nederland
Gemeente Oud Beijerland

‘Aangekomen in Breda , werd de groep in teams verdeeld en ging ieder team de stad in , een prachtige route lopen en tevens ons spel ‘Like the City’spelen. Dit spel kenmerkt zich door subtiele verwijzingen naar Sociale Media (waar dan ook volop gebruik van werd gemaakt!). Op een ludieke wijze werd kennis gemaakt met Social Media en kon elk team zich een route door de stad wannen, welk team zou als eerste in staat zijn om het spel uit te spelen ? Hierbij werd ook de groep getest op ‘creativiteit’ door deelname aan de workshop Portret Boetseren.Het winnende team werd op onze partnerlocatie ‘Oncle Jean’ in Breda gehuldigd waarna gebruik gemaakt werd van typische Brabantse (bourgondische!) lekkernijen. Aan het eind van dag gingen onze gasten weer met de bus naar Oud Beijerland.’

Gemeente Oud Beijerland
Rijkswaterstaat

‘Voor Rijkswaterstaat verzorgden wij dit jaar een themadiner / personeelsfeest in Rotterdam. Ca 100 medewerkers werden getrakteerd op onze ‘I Love Holland’ spelshow gecombineerd met een 4 gangen diner in het Zalmhuis in Rotterdam. Onze medewerkers verzorgden de aankleding, het geluid en de presentatie. De 100 deelnemers werden in 10 teams met elk hun eigen tafel verdeeld, via ons quiz systeem kon elk team meedoen, werd de score zichtbaar bijgehouden en werd het een hele gezellige en vermakelijke avond!’

Rijkswaterstaat
Openbaar Ministerie

‘Begin dit jaar mochten wij voor 500 medewerkers van het openbaar ministerie in Arnhem een kennismakingsdag organiseren. Veel nieuwe medewerkers van het OM kwamen te werken in de nieuwe standplaats Arnhem. Geheel in stijl van het OM werden de groepen in teams opgedeeld en moest men een ‘moord’ op lossen in onze CSI CityGame.’

Openbaar Ministerie

Met onze jarenlange ervaring, creativiteit en enthousiasme zetten wij ons dagelijks in om onze klanten een onvergetelijk event te bezorgen. Onze vernieuwende en leuke games staan garant voor een succesvol uitje die jullie niet snel zullen vergeten. Een mooie ervaring om te delen met familie, collega’s of vrienden!