the hangover bachelorVrijgezellenfeest pret! Stel je voor: jullie hebben een geweldige (foute) avond gehad en de dag erna weten jullie niets meer… Hoe moeten jullie gaan verklaren wat er gebeurd is als je het zelf niet meer weet? Ga aan de hand van foto´s en opdrachten ontdekken wat jullie gedaan hebben om te achterhalen wat er de avond er voor is gebeurd?

Een uitje met ballen

Via de GameAPP gaan jullie alle actie nog een keer beleven! Je zult versteld komen te staan van de actie en hilariteit en zo uit te vogelen wat er die avond nu eigenlijk gebeurd is!

Herbeleef de avond!

Ga samen met je team een uitdaging aan waar je normaal nog niet van durft te dromen. Het is geen uitje om stil te zitten. Beleef hilarische opdrachten en avonturen in een prachtige binnenstad met jouw team. Je neemt het op tegen andere teams die we vormen uit jullie gezelschap. Samen, met en tegen elkaar strijden jullie om de Hangover Award! Welk team speelt de avond vrijwel perfect na? Wat er ook gebeurt… zorgen jullie dat je het deze keer wel onthoudt?

Wat regelen wij en wat regelen jullie?

Als je aan ons aangeeft waar je het spel wil spelen zorgen wij voor een leuke startlocatie waar we bijvoorbeeld een drankje vooraf kunnen nuttigen of een diner na afloop. Door vriendelijke mensen van deze horecalocatie worden jullie welkom geheten!

Jullie stellen zelf de teams samen en zorgen er voor dat elk team minimaal een opgeladen smartphone in bezit heeft. Het is ook leuk om voor het winnende team een prijsje te regelen! Je ontvangt van ons na afloop één factuur voor het spel en de genuttigde consumpties. Alles onder een dak voor een scherpe prijs!

Wij sturen jullie ruim van te voren een spellendoos met daarin de eenvoudige instructies, tevens bellen we voorafgaande aan het evenement even om alles door te nemen en vragen te beantwoorden. Als je wilt kunnen wij ook zorgen dat alles op de horecalocatie klaar ligt voor jullie.

Onze GameAPP kan op de deelnemende telefoons binnen een minuut gedownload worden waarna je direct van start kunt gaan. Eenvoudiger kan niet, welk team wint deze strijd ?

Wil je toch graag een spelleider die het hele uitje bij jullie is, laat het ons weten, dan regelen we dit voor jullie!

14,95 p.p. (ex BTW)

Met deze knop kun je je citygame bestellen. Betalen doe je achteraf en wijzigingen aanbrengen kan altijd!
Heb je nog wat vragen vul dan het contactformulier in en je hoort snel van ons!
Bellen kan ook: 088 – 567 6444

Bij dit uitje:

Inbegrepen
  • 2 uur spelplezier waarin teams het tegen elkaar opnemen
  • Speluitleg en alle materialen worden per post toegestuurd
  • Interactieve GameApp die scores en voortgang van het spel bij houd.
  • Bij dit spel wordt gebruik gemaakt van 1 smartphone per team die u zelf verzorgd.
Optioneel

Heeft u aanvullende wensen zoals bijvoorbeeld een 3 gangendiner of lunch dan bespreken wij die uiteraard graag met u.

Veelgestelde vragen
 • Dit spel kan op elke gewenste locatie worden gespeeld.U regelt zelf de ontvangslocatie, bijvoorbeeld een leuke horecalocatie in de binnenstad en u bent klaar om het spel te beginnen!
 • U ontvangt van ons achteraf een factuur voor het spel. Wijzigingen in het aantal deelnemers kunt u tot 3 dagen van te voren aan ons doorgeven.
 • Hoelang duurt dit uitje
  Dit uitje duurt ca 2 uur waarbij je vooraf, tijdens of na afloop kunt dineren of borrelen bij een horecalocatie.
 • Wat ontvang ik precies na boeking?
  Als je hebt geboekt ontvang je een spelpakket (past in de brievenbus) met daarin alle spelmaterialen voor alle teams. In de spellendoos vindt je alle info die nodig is om het spel te spelen.
 • Heb ik een smartphone met internet nodig?
  Om het spel te kunnen spelen heeft ieder team minstens 1 één smartphone met daarop een 3G of 4G verbinding nodig.