Escape The Maze is een onvergetelijke nieuwe ervaring op Escape gebied! Gewapend met smartphone heb jij met je team twee uur de tijd om het geheim van The Maze te ontrafelen. Lukt het met je team om als eerste uit the maze te ontsnappen?

Onvergetelijke nieuwe ervaring
Inmiddels zijn er meer dan 300 Escape Rooms in Nederland, maar The Maze is een nieuwe unieke ervaring op Escape gebied. ‘Escape The Maze’ is een interactief stadsspel gebaseerd op onze populaire Escape Rooms. Onze eigen Escape Rooms bevinden zich in de steden Breda en Tilburg. Lukt het met je team om als eerste uit ‘The Maze’ te ontsnappen?

Let’s play
Ruim van te voren ontvangen de teams een pakket met alle spelbenodigdheden en instructies. Het enige wat zelf geregeld moet worden is een smartphone met werkende internetverbinding (één telefoon per team). Het spel wordt namelijk gespeeld met een eigen app en unieke website. De ideale teamgrootte is vijf tot acht personen. De teams ontvangen een plattegrond van de stad naar keuze met een rode cirkel om het centrum. De route kunnen de teams volledig zelf bepalen, zolang je maar in de cirkel blijft gedurende het spel. De opdrachten zijn erg divers en mogen op willekeurige volgorde worden uitgevoerd. Dit betekent dat teams zelf hun route kunnen bepalen en dus niet achter elkaar aanlopen. Het spel zal automatisch starten op de afgesproken tijd. Door middel van het voltooien van DOE- en VRAAG opdrachten uit de app moet je binnen 120 minuten de uitgang uit een virtueel doolhof vinden. Zijn de 120 minuten voorbij? Dan stopt de game automatisch. Doen jullie mee?

19,50 p.p. (INCL BTW)

WAT KRIJG JE:

 • 120 minuten spelplezier en teambuilding
 • Een spelpakket (per post verstuurd) met alle benodigde informatie en spelonderdelen
 • Te spelen wanneer het jullie uitkomt
 • Een eigen unieke app en ‘Maze’ website vol met raadsels en opdrachten
 • Te spelen in iedere stad in Nederland en België.
 • Een stapel foto’s van het uitje na afloop

Zeer geschikt voor:

Vrienden & familie
Dit spel is uitermate geschikt voor groepen vrienden en families. Van 2 Tot 200 personen en met de leeftijd vanaf 12 jaar is deze Escape Room goed te spelen. Aan jullie de uitdaging om te ontsnappen!

Bedrijven
Dit is het ultieme teamuitje voor elke bedrijf of afdeling.  Maak teams, werk samen en overleg. Welk team heeft de kwaliteiten om The Maze te ontrafelen?

Tourists
Tourists are welcome to enjoy our game and get to know Holland more. We are happy to introduce you to the most exciting game of Holland!  This game can easily be played by foreign people. During the game there are no Dutch words or letters. Please give us a notification when you book. We are ready to help you.

Gamers
Zijn jullie een groep fanatieke gamers of zelfs echte Escape Room pro’s? Laat het ons weten want dan zorgen wij voor een extra uitdaging tijdens jullie Escape ervaring!

Supergave game gespeeld in Antwerpen. 14 personen erg veel plezier gehad!

Wij hebben Escape The Maze gespeeld.
Zeer mooi uitgewerkt en leuke opdrachten.
Kortom al mijn collega’s hebben ervan genoten.

Wij hebben de maze gespeeld
Een mooi buiten spel om dit te doen ook met een grote groep
Wij hebben erg genoten vooral om dat het lekker buiten is
Een aanrader

The Maze
Maak je klaar voor een spannende ervaring! In teams werken jullie allemaal tegelijkertijd en richting hetzelfde einddoel: als eerste de uitgang vinden in het virtueel doolhof. Binnen 120 minuten moet je door middel van de app je route door de stad vinden. Lukt het door goed samen te werken om alle puzzels en raadsels op te lossen? Elke juist uitgevoerde opdracht zorgt ervoor dat de doolhof beetje bij beetje meer zichtbaar wordt. Er is maar één uitgang. Kunnen jullie op tijd ontsnappen?

Let op: Speelduur is verhoogd naar 2 uur!
Outdoor Escape Game – Try it!
Nieuwsgierig geworden? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wist u dat ‘The Maze’ zo populair is dat het spel een eigen website heeft? Bekijk ook eens www.escapethemaze.nl

Waar en wanneer je wilt
Speel samen met je team The Maze in een stad naar keuze. The Maze kan gespeeld worden in elke stad in Nederland en België. Het spel speelt zich voornamelijk buiten af.

Wat regelen wij en wat regelen jullie?

Als je aan ons aangeeft waar je het spel wil spelen zorgen wij voor een leuke startlocatie waar we bijvoorbeeld een drankje vooraf kunnen nuttigen of een diner na afloop. Door vriendelijke mensen van deze horecalocatie worden jullie welkom geheten!

Jullie stellen zelf de teams samen en zorgen er voor dat elk team minimaal een opgeladen smartphone in bezit heeft. Het is ook leuk om voor het winnende team een prijsje te regelen! Je ontvangt van ons na afloop één factuur voor het spel en de genuttigde consumpties. Alles onder een dak voor een scherpe prijs!

Wij sturen jullie ruim van te voren een spellendoos met daarin de eenvoudige instructies, tevens bellen we voorafgaande aan het evenement even om alles door te nemen en vragen te beantwoorden. Als je wilt kunnen wij ook zorgen dat alles op de horecalocatie klaar ligt voor jullie.

Onze GameAPP kan op de deelnemende telefoons binnen een minuut gedownload worden waarna je direct van start kunt gaan. Eenvoudiger kan niet, welk team wint deze strijd ?

Wil je toch graag een spelleider die het hele uitje bij jullie is, laat het ons weten, dan regelen we dit voor jullie!

Hoe werkt the Maze?
Jullie geven aan in welke stad of dorpje ‘The Maze’ moet plaatsvinden en wij regelen alles. The Maze zal worden gespeeld door middel van onze eigen app. Je maakt zelf teams. De ideale grootte is vijf tot acht personen. Van te voren zullen de deelnemers een spelpakket ontvangen met daarin alle spelmaterialen. Het spel zal automatisch starten op de door jou aangegeven tijd.

Wanneer kun je the Maze spelen?
Bij de boeking geef je aan op welke datum en tijdstip de Maze Experience moet starten. Elke datum en tijd is mogelijk omdat het systeem achter The Maze volledig geautomatiseerd is.

Wat is inbegrepen bij The Maze?
Het volgende is inbegrepen bij een boeking:
– Spelpakket met alle informatie per post thuisgestuurd
– Toegang tot The Maze app
– Een stapel foto’s van het spannende spel na afloop
– 120 minuten spelplezier vol avontuur
Met hoeveel personen tegelijk kun je The Maze spelen?
The Maze speel je in groepen van 2 tot 8 personen. Heb je meer personen dan speel je the Maze in teams. Hierdoor speel je ook nog eens tegen elkaar. Het is mogelijk om met 500 personen tegelijk te spelen. Alles is mogelijk!
Hoe kan ik The Maze bestellen?
Je kunt je citygame direct via deze link reserveren. Betalen doe je achteraf, je ontvangt van ons een factuur.
Hoe start je The Maze?
Een suggestie is om samen met de teams te verzamelen bij een horecalocatie. Onder genot van een drankje kan het spel opgestart en uitgelegd worden aan alle deelnemers. De sfeer zal er op deze manier al goed inzitten!

Helpdesk
Tijdens het spelen van The Maze is onze helpdesk altijd bereikbaar voor technische storingen en/of vragen.

 Zijn jullie klaar voor een dagje avontuur en teambuilding? Meer dan 1000 groepen gingen u voor. Ontvang na afloop een stapel leuke foto’s zodat jullie je deze leuke en avontuurlijke dag blijven herinneren!

Met deze knop kun je je citygame bestellen. Betalen doe je achteraf en wijzigingen aanbrengen kan altijd!
Heb je nog wat vragen vul dan het contactformulier in en je hoort snel van ons!
Bellen kan ook: 088 – 567 6444

Bij dit uitje:

Inbegrepen
  • 2 uur spelplezier waarin teams het tegen elkaar opnemen
  • Speluitleg en alle materialen worden per post toegestuurd
  • Interactieve GameApp die scores en voortgang van het spel bij houd.
  • Bij dit spel wordt gebruik gemaakt van 1 smartphone per team die u zelf verzorgd.
Optioneel

Heeft u aanvullende wensen zoals bijvoorbeeld een 3 gangendiner of lunch dan bespreken wij die uiteraard graag met u.

Veelgestelde vragen
 • Dit spel kan op elke gewenste locatie worden gespeeld.U regelt zelf de ontvangslocatie, bijvoorbeeld een leuke horecalocatie in de binnenstad en u bent klaar om het spel te beginnen!
 • U ontvangt van ons achteraf een factuur voor het spel. Wijzigingen in het aantal deelnemers kunt u tot 3 dagen van te voren aan ons doorgeven.
 • Hoelang duurt dit uitje
  Dit uitje duurt ca 2 uur waarbij je vooraf, tijdens of na afloop kunt dineren of borrelen bij een horecalocatie.
 • Wat ontvang ik precies na boeking?
  Als je hebt geboekt ontvang je een spelpakket (past in de brievenbus) met daarin alle spelmaterialen voor alle teams. In de spellendoos vindt je alle info die nodig is om het spel te spelen.
 • Heb ik een smartphone met internet nodig?
  Om het spel te kunnen spelen heeft ieder team minstens 1 één smartphone met daarop een 3G of 4G verbinding nodig.