TOPUITJE is het goede woord voor deze game! En nu wel heel aantrekkelijk geprijsd.  Speel nu de meest hilarische citygame met vrienden, collega’s of tijdens je vrijgezellenfeest voor maar 15,- euro per persoon! Hoe gaaf is dat?
Doel van het spel: Jullie hebben een geweldige (foute) avond gehad en de dag erna weten jullie niets meer… Hoe moeten jullie gaan verklaren wat er gebeurd is, als je het zelf niet meer weet? Ga aan de hand van foto´s en opdrachten ontdekken wat jullie gedaan hebben om te achterhalen wat er de avond er voor is gebeurd.

hangover-11cropFoto’s van dit uitje zijn inbegrepen!  Geen flauwe zaken bij dit uitje, maar via de GameAPP gaan jullie wel de meest hilarische opdrachten vastleggen en alle actie nog een keer beleven! Je zult versteld komen te staan van de actie en hilariteit en zo dus uit te vogelen wat er die avond nu eigenlijk gebeurd is!

Herbeleef de avond!

Ga samen met je team een uitdaging aan waar je normaal nog niet van durft te dromen. Het is geen uitje om stil te zitten. Beleef hilarische opdrachten en avonturen in een prachtige binnenstad met jouw team. Je neemt het op tegen andere teams die we vormen uit jullie gezelschap. Samen, met en tegen elkaar strijden jullie om de Hangover eer! Welk team speelt de avond vrijwel perfect na? Wat er ook gebeurt, zorgen jullie dat je het deze keer wel onthoudt? 2 uur plezier met lachgarantie!

Bekijk ‘The Hangover’ teaser hieronder.

Wat regelen wij en wat regelen jullie?

Kies een leuke stad uit waar je het spel wil spelen. De binnenstad is vaak het leukste. Deze citygame heeft geen exacte startlocatie. Je mag op een willekeurige plek starten, verzamel bijvoorbeeld bij een leuke horecalocatie om vandaaruit het spel op te starten. Maak daar teams van ca 6 personen per team en vanaf daar gaan de teams ieder hun eigen weg aan de hand van de opdrachten.

Jullie stellen zelf de teams samen en zorgen er voor dat elk team minimaal een opgeladen smartphone in bezit heeft. Het is ook leuk om voor het winnende team een prijsje te regelen!

Zodra je boeking definitief is ontvang je een eigen link voor het spel en een wachtwoord.  Met deze link krijg je toegang tot  de game, en de eenvoudige instructies !  Onze GameAPP kan op de deelnemende telefoons binnen een minuut gedownload worden waarna je direct van start kunt gaan. Eenvoudiger kan niet, welk team wint deze strijd ?

Wil je toch graag een spelleider die het hele uitje bij jullie is, laat het ons weten, dan regelen we dit voor jullie tegen een kleine meerprijs.

15,- p.p. (inc BTW)

50% goedkoper dan bij andere bureaus en de game is even leuk! (Leuker vinden wij:))

Met deze knop kun je je citygame bestellen. Betalen doe je achteraf en wijzigingen aanbrengen kan altijd!
Heb je nog wat vragen vul dan het contactformulier in en je hoort snel van ons!
Bellen kan ook: 088 – 567 6444

Bij dit uitje:

Inbegrepen
  • 1,5 uur spelplezier waarin teams het tegen elkaar opnemen
  • Speluitleg en alle materialen worden per digitale download gestuurd, betalen doe je achteraf.
  • Interactieve GameApp die scores en voortgang van het spel bij houd.
  • Bij dit spel wordt gebruik gemaakt van 1 smartphone per team die u zelf verzorgd.
Optioneel

Heeft u aanvullende wensen zoals bijvoorbeeld een 3 gangendiner of lunch dan bespreken wij die uiteraard graag met u.

Veelgestelde vragen
 • Dit spel kan op elke gewenste locatie worden gespeeld.U regelt zelf de ontvangslocatie, bijvoorbeeld een leuke horecalocatie in de binnenstad en u bent klaar om het spel te beginnen!
 • U ontvangt van ons achteraf een factuur voor het spel. Wijzigingen in het aantal deelnemers kunt u tot 3 dagen van te voren aan ons doorgeven.
 • Hoelang duurt dit uitje
  Dit uitje duurt ca 2 uur waarbij je vooraf, tijdens of na afloop kunt dineren of borrelen bij een horecalocatie.
 • Wat ontvang ik precies na boeking?
  Als je hebt geboekt ontvang je een spelpakket (past in de brievenbus) met daarin alle spelmaterialen voor alle teams. In de spellendoos vindt je alle info die nodig is om het spel te spelen.
 • Heb ik een smartphone met internet nodig?
  Om het spel te kunnen spelen heeft ieder team minstens 1 één smartphone met daarop een 3G of 4G verbinding nodig.