Een kater om nooit te vergeten! 

Gisteren is een van jullie tijdens jullie dronken avontuur de ring voor de bruiloft verloren. Aan jullie de taak om uit te zoeken welke sukkel dit heeft gedaan waar dit is gebeurd en op welk tijdstip. Een onvergetelijk puzzelspel dat in het centrum van iedere stad gespeeld kan worden! 

Ga met je team de strijd aan en voer de hilarische (o.a. foto en video) opdrachten van Mr. Chow zo goed mogelijk uit! Doen jullie dit juist? Dan zal hij ook hints gaan geven over wat jullie gisteravond allemaal uitgespookt hebben. Om deze hints te ontvangen moeten jullie een aantal raadsels oplossen. Is dit gelukt? Voer dan het juiste antwoord in tijdens het finalespel; dit zal jullie dichterbij de waarheid én de locatie van ring brengen!

Tip: noteer de informatie die jullie ontvangen van Mr. Chow na het oplossen van de raadsels in de meegeleverde tabel. Zo houden jullie het overzicht en wordt er steeds meer bekend over de verloren ring.

Er zijn dus twee doelen:

– Zoveel mogelijk punten scoren met je team (Creatieve inzendingen worden beloond met bonuspunten!
– Achterhalen wie de ring verloren is, op welk tijdstip dit is gebeurd en op welke locatie.

Het lijkt misschien een verloren zaak, maar jullie zullen toch echt moeten samenwerken met elkaar om dit tot een goed einde te brengen

Wat regelen wij en wat regelen jullie?

Wij sturen jullie ruim van te voren een spellendoos met daarin de eenvoudige instructies en spelmaterialen. Jullie stellen zelf de teams samen en zorgen er voor dat elk team minimaal één opgeladen smartphone in bezit heeft. Het is ook leuk om voor het winnende team een prijsje te regelen! Ga naar het centrum van de stad en wacht totdat het spel start op het afgesproken tijdstip en jullie zoektocht kan beginnen!

Onze GameAPP kan op de deelnemende telefoons binnen een minuut gedownload worden waarna je direct van start kunt gaan. Eenvoudiger kan niet, welk team wint deze strijd?

Zijn jullie met een grote groep en wil je toch graag een spelleider die het hele uitje bij jullie is, laat het ons weten, dan regelen we dit voor jullie!

17,50 p.p. (inclusief BTW)

Met deze knop kun je je citygame bestellen. Betalen doe je achteraf via een factuur.
Heb je nog wat vragen vul dan het contactformulier in en je hoort snel van ons!
Bellen kan ook: 088 – 567 6444

Bij dit uitje:

Inbegrepen
   • 1,5 uur spelplezier waarin teams het tegen elkaar opnemen
   • Speluitleg en alle materialen worden per post toegestuurd
   • Interactieve GameApp die scores en voortgang van het spel bij houd.
   • Bij dit spel wordt gebruik gemaakt van minstens 1 smartphone per team die u zelf verzorgd.
Optioneel

Heeft u aanvullende wensen zoals bijvoorbeeld een 3 gangendiner of lunch dan bespreken wij die uiteraard graag met u.

Veelgestelde vragen
 • Dit spel kan op elke gewenste locatie worden gespeeld.U regelt zelf de ontvangslocatie, bijvoorbeeld een leuke horecalocatie in de binnenstad en u bent klaar om het spel te beginnen!
 • U ontvangt van ons achteraf een factuur voor het spel. Wijzigingen in het aantal deelnemers kunt u tot 3 dagen van te voren aan ons doorgeven.
 • Hoelang duurt dit uitje
  Dit uitje duurt ca 2 uur waarbij je vooraf, tijdens of na afloop kunt dineren of borrelen bij een horecalocatie.
 • Wat ontvang ik precies na boeking?
  Als je hebt geboekt ontvang je een spelpakket (past in de brievenbus) met daarin alle spelmaterialen voor alle teams. In de spellendoos vindt je alle info die nodig is om het spel te spelen.
 • Heb ik een smartphone met internet nodig?
  Om het spel te kunnen spelen heeft ieder team minstens 1 één smartphone met daarop een 3G of 4G verbinding nodig.