Het spannendste en nieuwste uitje van 2019 is de ‘NOX Room’!

NOX Room – Nieuw in Europa!
NOX Room is een nieuwe variant op de escape rooms en lasergamen. Het is de eerste en nieuwste unieke team ervaring in Europa, met een fascinerende en compleet veilige speelruimte van maar liefst 100 vierkante meter. Stap in een duister labyrint vol special effects en geheime doorgangen. 100% actie en adrenaline. NOX is intens, hilarisch, surrealistisch en onvoorspelbaar. Tijdens het spel zal je merken dat je gehoor, gevoel van geur en waarneming zijn toegenomen.

Uitdaging
Je speelt de game team tegen team. NOX is geschikt voor groepen van 6 tot 16 personen. Tijdens dit spel wordt de groep opgedeeld in teams. Beide teams krijgen een eigen rol: jagers & runners. Het doel voor beide teams is zoveel mogelijk punten scoren.
Halverwege het spel draaien we de rollen om. Het team met de meeste punten wint het spel. Ga op in de duisternis en probeer je tegenstander te slim af te zijn. Tijdens het spel wordt alles opgenomen op camera. Na afloop van het spel kunnen de spelers zichzelf terug zien op groot scherm in onze lounge. Hilariteit gegarandeerd!

NOX Room – Hide&Escape

Link Events is specialist op het gebied van bedenken en creëren van real life gaming concepten!

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende verhaallijnen en thema’s, onze focus ligt op het bieden van plezier.

Linkevents heeft een nieuw label: NOX Room. Neem daar ook eens een kijkje! www.noxroom.nl,

Onze escape games hebben een eigen unieke verhaallijn en thema, staat er iets voor jullie tussen?

Escape The Maze

Inmiddels zijn er talloze Escape Rooms, maar deze game is een nieuwe ervaring op Escape gebied! Gewapend met smartphone hebben jullie 2 uur de tijd om het geheim van The Maze te ontrafelen. Je speelt het spel in teams van 2 tot 8 personen en de spellocatie kun je zelf kiezen. Laat je verrassen! Lees meer…

Nox Box

Stel je voor, je vindt een geheimzinnig pakket op je deurmat: Nox Box – duistere mysteries.
Ben jij er klaar voor om in de huid van een detective te kruipen en je vast te bijten in een spannend onderzoek?

“Een ware beleving waarbij de grens tussen realiteit en fictie vervaagt.”

Nox Box biedt een interactief gezelschapsspel waarbij steeds een andere misdaad centraal staat.
Lukt het jou en je mede speurders om dit mysterie te ontrafelen?

De Nox Box is geïnspireerd op de hype van Escape rooms en gezelschapsspellen. Duistere zaken die je thuis kunt oplossen met elk gezelschap en op ieder moment.
De game heeft geen vaste spelduur, jullie bepalen zelf wanneer en hoe lang jullie spelen. Het enige dat jullie tijdens het spel nodig hebben is een smartphone of laptop met internetverbinding.

In het pakket vind je alle andere benodigdheden voor dit meeslepende avontuur. Los zoveel mogelijk puzzels en raadsels op en achterhaal de waarheid achter elk misdrijf. Lees meer…

Escape XL

De Escape XL is speciaal gecreëerd voor grotere gezelschappen. Een spannende game met Escape Room elementen. Ga met elkaar de uitdaging aan en probeer binnen 60 minuten onze Escape game te kraken. Lukt het jou en je team om als eerste alle puzzels, raadsels en spellen op te lossen?! Lees meer…

Onze games zijn te spelen in elke stad van Nederland en België! Wekelijks verzorgen wij meer dan 50 citygame avonturen voor onze klanten, doen jullie mee!?