Escape The Virus

Een super spannende game te spelen in heel Nederland en België

Het ideale bedrijfsuitje of teambuildingsevenement!

Escape the Virus is een game waarbij spanning en humor centraal staan. Werk samen met je team en los alle raadsels en puzzels uit de game op om het spel te winnen.

Het spel gaat over een virusuitbraak welke mensen verandert in gevaarlijke en agressieve wezens. Samen met je vrienden ben jij als enige nog niet besmet geraakt door het virus. Één probleempje: de stad is een quarantainegebied en jullie zitten er middenin!
Na de vondst van het dagboek van professor Lightman komen jullie tot een plan: De enige manier om te ontsnappen aan het virus is door het geheime antivirus te activeren dat door de stad verspreid zal worden en de mensheid zal redden.

Lukt het jullie om binnen 90 minuten het juiste wachtwoord te vinden en het vaccin te activeren voordat het te laat is?!

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op!

Wat regelen wij en wat regelen jullie?

Jullie stellen zelf de teams samen en zorgen er voor dat elk team minimaal een opgeladen smartphone in bezit heeft. Het is ook leuk om voor het winnende team een prijsje te regelen!

Wij sturen jullie ruim van te voren een spellendoos met daarin de eenvoudige instructies, mochten er vragen zijn dan kan er altijd contact met ons worden opgenomen.

Onze GameAPP kan op de deelnemende telefoons binnen een minuut gedownload worden waarna je direct van start kunt gaan. Eenvoudiger kan niet, welk team wint deze strijd ?

Wil je toch graag een spelleider die het hele uitje bij jullie is, laat het ons weten, dan regelen we dit voor jullie!

19,50 p.p. (INCL BTW)

Met deze knop kun je je citygame bestellen. Betalen doe je achteraf en wijzigingen aanbrengen kan altijd!
Heb je nog wat vragen vul dan het contactformulier in en je hoort snel van ons!
Bellen kan ook: 088 – 567 6444

Bij dit uitje:

Inbegrepen
  • 1,5 uur spelplezier waarin teams het tegen elkaar opnemen.
  • Speluitleg en alle materialen worden per post toegestuurd.
  • Interactieve GameApp die scores en voortgang van het spel bij houdt.
  • Bij dit spel wordt gebruik gemaakt van ten minste 1 smartphone per team die u zelf verzorgd.
Veelgestelde vragen
  • Waar speel ik het spel? Dit spel kan op elke gewenste locatie worden gespeeld.U regelt zelf de ontvangslocatie, bijvoorbeeld een leuke horecalocatie in de binnenstad en u bent klaar om het spel te beginnen!
  • Hoe zit het met de betaling? U ontvangt van ons achteraf een factuur voor het spel. Wijzigingen in het aantal deelnemers kunt u tot een dag vooraf aan ons doorgeven per e-mail.
  • Hoe lang duurt het uitje? Dit uitje duurt ca 2 uur waarbij je vooraf, tijdens of na afloop kunt dineren of borrelen bij een horecalocatie.
  • Wat ontvang ik precies na boeking? Als je hebt geboekt ontvang je een spelpakket met daarin alle spelmaterialen voor alle teams. In de spellendoos vindt je alle info die nodig is om het spel te spelen.