Unieke citygame voor scholen

Strijd in teams tegen elkaar met een educatief stadsspel

Bekijk Trailer

  • Leuk en leerzaam tegelijk
  • Actief en gezond (calorieën verbranden!)
  • Docenten kunnen meestrijden
  • 15% korting voor scholen

Educatief stadsspel voor leerlingen (va 12 jaar)

Educatief stadsspel voor leerlingen

Met onze games en bijbehorende smarpthone app kunnen leerlingen en docenten op een moderen en vlotte wijze een stad leren kennen en een mysterie oplossen.

Onze games kunnen inhoudelijk helemaal op maat worden aangepast aan de wensen van de school. Dus wilt u eigen vragen of vragen of foto-opdrachten toevoegen, eventueel in het thema van de excursie of thema van de werkweek (bijv. in andere talen) dan is dat mogelijk.
Onze games bevatten standaard Raadsel missies, GPS missies (STILZITTEN IS ER DUS NIET BIJ!) , Multiple Choice vragen, Foto- en video opdrachten en talloze prikkelende en uitdagende andere missies.

De duur van de game mag je helemaal zelf bepalen (2, 3 of 5 uur).

Alle vragen en foto-opdrachten zijn 100% aan te passen aan de school, thema, schoolintroductie of wat u maar wenst. Onze games kunnen in meer dan 100 steden worden uitgevoerd, ook in hetv buitenland!

Geschikt voor kleine, maar ook voor groepen tot 500 personen. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van onze app kan deze game tegen een zeer scherp tarief worden aangeboden (doorgaans tot 50% goedkoper dan andere evenementenbureaus).

Onze app gebruikt nauwelijks data en internet en maakt met name gebruik van de GPS functionaliteit.

Deze activiteit is ook populair als bedrijfsuitje. Deze bedrijven gingen je voor:

Wat te verwachten?

Ons doel is om leerlingen en docenten op een vernieuwende en originele manier een stad te laten ontdekken dankzij de nieuwste technologieën. Dit met aandacht voor teamwork, communicatie en plezier.

Door onze aanpak ben je verzekerd van een veel scherpere prijs dan bij reguliere evenementenbureaus. Tevens kiezen wij voor milieubewuste concepten waardoor je niet met stapels brochures en papier rondloopt.

Onze games zijn volledig digitaal en kun je op elk gewenst moment starten via onze handige apps. Inmiddels hebben meer dan 3000 groepen een citygame via ons gespeeld.

Nieuwsgierig?

Neem contact op en wij helpen je graag
om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons opReviews

Hieronder lees je wat eerdere klanten van onze games vonden:

Interactive City Games in 100+ cities

Discover our cities in a unique way

Gemiddelde score 9.7/10 (meer dan 250 reviews)

Let’s play!