Escape The Maze is een onvergetelijke nieuwe ervaring op Escape gebied. Ontdek een nieuwe stad en ontsnap! Gewapend met smartphone heeft jouw team twee uur de tijd om het geheim van The Maze te ontrafelen. Welk team ontsnapt uit The Maze?

Onvergetelijke nieuwe ervaring

Meer dan 500 groepen gingen je voor. Inmiddels zijn er meer dan 300 Escape Rooms in Nederland, maar deze game is een onvergetelijke nieuwe ervaring op Escape gebied! De game speelt zicht buiten af en kan gespeeld worden in elke stad in Nederland en België.

Gewapend met smartphone hebben jullie 2 uur de tijd om het geheim van The Maze te ontrafelen. Dit unieke groepsuitje is gebaseerd op het fenomeen van ‘Escape Rooms’ en de film ‘The Maze Runner’ en zal je gegarandeerd heel veel plezier opleveren. Daarnaast hebben jullie direct leuke foto’s van jullie uitje! Ga jij de uitdaging aan?

Let’s play
Voorafgaande aan de game ontvang je een (digitaal) spelpakket met alle benodigdheden en instructies. Het enige dat je zelf moet regelen is een opgeladen smartphone met werkende internetverbinding (2 telefoons per team). Het spel wordt gespeeld via onze game app. De ideale teamgrootte ligt tussen de vijf en acht personen. De teams ontvangen een plattegrond van de stad naar keuze met een rode cirkel om het centrum. De route kunnen de teams volledig zelf bepalen, zolang je maar in de cirkel blijft gedurende het spel. De opdrachten zijn erg divers en mogen op willekeurige volgorde worden uitgevoerd. Kraak codes, los raadsels op, voer foto-opdrachten uit en werk samen om de uitgang van The Maze te vinden. Jullie hebben 120 minuten de tijd. The Maze start automatisch op het geboekte tijdstip.

19,50 p.p. (INCL BTW)

WAT KRIJG JE:

  • 120 minuten spelplezier en teambuilding
  • Een (digitaal) spelpakket met alle benodigdheden en instructies
  • Te spelen op elke gewenste datum
  • Toegang tot onze game-app
  • Te spelen in iedere stad in Nederland en België
  • Foto’s op je telefoon van het uitje

Zeer geschikt voor:

Vrienden & familie
Dit spel is erg populair onder vriendengroepen en families. Deze game is geschikt voor 3 tot 200 personen. De minimumleeftijd is 12 jaar. Aan jullie de uitdaging om te ontsnappen!

Bedrijven
Het ultieme teamuitje voor jouw bedrijf of afdeling? Maak teams, werk samen en overleg. Welk team heeft de kwaliteiten om The Maze te ontrafelen?

Tourists
Of course tourists are welcome. This game can easily be played by foreign people. During the game there are no Dutch words or letters. Please give us a notification when you book.

Gamers
Ook voor gamers die al meerdere ervaringen met Escape Rooms hebben is The Maze een nieuwe beleving. Dit omdat The Maze niet binnen, maar buiten in een stad wordt gespeeld!

Supergave game gespeeld in Antwerpen. 14 personen erg veel plezier gehad!

Wij hebben Escape The Maze gespeeld.
Zeer mooi uitgewerkt en leuke opdrachten.
Kortom al mijn collega’s hebben ervan genoten.

Wij hebben de maze gespeeld
Een mooi buiten spel om dit te doen ook met een grote groep
Wij hebben erg genoten vooral om dat het lekker buiten is
Een aanrader

The Maze
Maak je klaar voor een unieke ervaring! In teams werken jullie tegelijkertijd richting hetzelfde einddoel. Welk team ontsnapt uit The Maze?
Werk samen, los de raadsels op en voer de foto-opdrachten uit. Elk juist opgelost raadsel brengt jullie dichterbij de juiste uitgang!

Let op: Speelduur is verhoogd naar 2 uur!
Outdoor Escape Game – Try it!
Nieuwsgierig geworden? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wist u dat ‘The Maze’ zo populair is dat het spel een eigen website heeft? Bekijk ook eens www.escapethemaze.nl

Waar en wanneer je wilt
Speel samen met je team The Maze in een stad naar keuze. The Maze kan gespeeld worden in elke stad in Nederland en België. Het spel speelt zich voornamelijk buiten af. Jullie kiezen zelf een datum en tijdstip tussen 09:00 en 21:00 uur.

Wat regelen wij en wat regelen jullie?

Wij zorgen dat jullie voorafgaande aan het spel een digitaal spelpakket ontvangen met daarin alle instructies en benodigdheden. Jullie krijgen toegang tot onze Game-app en daar zal het spel voor jullie klaarstaan. Het spel start op het geboekte tijdstip en duurt exact 120 minuten. Het enige dat jullie zelf moeten regelen is een opgeladen smartphone met internetverbinding (2 telefoons per team).

Hoe werkt the Maze?
Jullie geven aan in welke stad The Maze’ moet plaatsvinden en wij regelen alles. The Maze zal worden gespeeld door middel van onze eigen app. Je maakt zelf teams. De ideale grootte is drie tot acht personen. Van te voren zullen de deelnemers een spelpakket ontvangen met daarin alle spelmaterialen. Het spel zal automatisch starten op de door jou aangegeven tijd.

Wanneer kun je the Maze spelen?
Bij de boeking geef je aan op welke datum en tijdstip de Maze Experience moet starten. Elke datum en tijd is mogelijk omdat het systeem achter The Maze volledig geautomatiseerd is.

Wat is inbegrepen bij The Maze?
Het volgende is inbegrepen bij een boeking:
– Spelpakket met alle benodigdheden en instructies (Ook digitaal te verkrijgen)
– Toegang tot de game-app
– Foto’s van het uitje op je telefoon
– 120 minuten spelplezier vol avontuur

Met hoeveel personen tegelijk kun je The Maze spelen?
The maze is te spelen in gezelschappen van 3 tot 500 personen. The Maze kan in 1 team of in meerdere teams worden gespeeld.

Hoe kan ik The Maze bestellen?
Je kunt je citygame bestellen via www.escapethemaze.nl/reserveren

Hoe start je The Maze?
Een suggestie is om samen met de teams te verzamelen bij een horecalocatie. Onder genot van een drankje kan het spel opgestart en uitgelegd worden aan alle deelnemers. De sfeer zal er op deze manier al goed inzitten!

Helpdesk
Tijdens het spelen van The Maze is onze helpdesk bereikbaar voor technische problemen. Je kunt de technische hulplijn bereiken op: +31 6 152 17 501.

Met deze knop kun je je citygame bestellen. Betalen doe je achteraf en wijzigingen aanbrengen kan altijd!
Heb je nog wat vragen vul dan het contactformulier in en je hoort snel van ons!
Bellen kan ook: 088 – 567 6444